Aangenaam

Wij zijn Manuel & Elvire, de creatievelingen achter Lifeprints. Een aantal jaren geleden waren we aan het winkelen en op zoek naar een poster met een mooie bijbeltekst voor in onze eigen woning. Mooie posters vonden we genoeg, maar nergens eentje met een tekst die bij ons paste…

Teleurgesteld waren we niet, eerder geïnspireerd. Al snel ontstond het idee om zelf een ontwerp te maken. En terwijl we hier mee bezig waren beseften we ons dat er waarschijnlijk wel meer mensen naar zoiets opzoek waren…

Met dit in het achterhoofd kwamen er bij ons steeds meer ideeën opborrelen en begonnen we met het uitwerken van de eerste ideeën en het maken van de eerste schetsjes. Voorlopig bleef het daar bij, want… twee kindjes werden geboren en daarnaast hadden we al een onderneming met alle drukte die daarbij kwam kijken.

Toch bleef het al die tijd in onze gedachten terugkomen. Hoe mooi zou het zijn om een eigen merk te lanceren met ontwerpen die wij zelf misten en om er zo ook andere mensen mee te mogen inspireren & bemoedigen. De naam Lifeprints hadden we toen al bedacht.

Op een gegeven moment kregen we de wind flink in de zeilen! Heel wat vrije uren hebben we aan de eerste ontwerpen besteed om vervolgens in september 2016 te starten, we gingen online!

Terwijl we dit schrijven zijn er alweer ruim 2 jaar voorbij gevlogen en werken we met een vast team vanuit ons kantoor en magazijn in Ermelo. Dagelijks mogen we heel wat prints het land insturen. Het allermooiste van ons werk is om persoonlijk van mensen terug te horen dat ze door onze ontwerpen bemoedigd en geïnspireerd worden. Daar doen we het voor!

Naast prints in de vorm van kaarten, posters en kalenders hebben we in 2018 ook ons eerste geschenkboek gelanceerd in samenwerking met Sestra. En ook komend jaar zullen onze producten weer uitbreiden 🙂 We verklappen nog niet alles…

Op dit moment worden onze producten naast onze webshop bij ongeveer 100 verkooppunten verkocht. We werken graag samen om zo nog meer mensen te mogen inspireren en bemoedigen. Heb je een winkel of organisatie waar je onze producten ook wilt verkopen, neem dan gerust eens contact op.

We hopen ook de komende jaren flink door te groeien en zó nog véél meer mensen te mogen inspireren en bemoedigen.

Een licht zijn in de wereld om ons heen…

Liefs,
Manuel & Elvire

bekijk ons lookbook bekijk catalogus